ABSTINENȚA, măsură de contracepție în mileniul III. Sau despre DEMENȚA la noul Om Nou -un conglomerat de celule vii pe care, cândva, cineva a pariat că ar fi viață și a pierdut, sunt doar tumori maligne

Later edit: m-am răzgândit. Recomand abstinența. Abțineți-vă, oameni: de la a vă mai fute grija de capra vecinului, de la a mai mânca rahat, de la a fi mizerabili. Și, da, nu mai faceți nici sex -eliminați orice risc de a condamna suflete nevinovate să trăiască în lumea asta din ce în ce mai hâdă și mai turbată.  Pentru siguranță, femei, legați-vă și trompele, poate o histerectomie ar fi chiar mai sigură -dacă sunteți vreo Sfântă Fecioară și nașteți  vreun Isus?! O răstignire zic că a fost deja prea mult pentru o specie dominată de imbecili distrugători.

da 10

 Se deviază atât de mult, până la grotesc, de la esența temei avortului, în disputa pro și contra.

Unele enunțuri sunt de-a dreptul naziste -“leagă-ți trompele, dacă nu vrei să te simți incubator“- altele, de nivel de evlavioasă frigidă cu maxim patru clase vă place să stați cu cracii-n sus fără să vă asumați responsabilitatea, de abstinență n-ați auzit, curvelor?!”- altele, de șefa clasei care face sex oral și anal în toaleta școlii ca să se căsătorească virgină, și apoi ține discursuri isterice pro-life și pro-normalitate(a) în care se oglindește, de parcă ar avea vreun merit pentru asta, în esență discursuri pro-ură a tot ce iese din matca majorității, a tot ce e diferit și depășeste minuscula putere de înțelegere a minusculului ei creier, incapabil de a percepe lumea altfel -“un copil lipsit de apărare este omorât“! strigă ea, cu emfază. Ah! parcă simți cum se desprinde carnea de pe ea de empatia cu fetusul de la 21 de săptămâni în sus –c-așa-i zice, fetus, nu copil- sub 21 de săptămâni îi zice embrion, sub 8, zigot. În fine, să nu ne mai batem capul, unele bezne sunt de nepătruns și pentru soare. 

Esența problemei e asta: de ce și-ar dori orice om cu respect pentru viață, deci sănătos la cap, să fie adus pe lume un copil nedorit nici măcar de mama sa -deci cu mari șanse la o viață de rahat?

De ce și-ar dori orice om cu elementar bun-simț să dicteze cursul vieții unui alt om -deja născut, cu drepturi clare?

De ce, în numele respectului pentru viața din două celule, să te ștergi la fund cu viața cuiva pe care-l poți privi în ochi, și care poate fi iubita ta, sora ta, fiica ta, nepoata ta?

Cum să te faci că nu cunoști efectele odiosului decret 770/1966, care în 23 de ani a ucis mai bine de 10 mii de femei și a adus pe lume peste 2 milioane de copii nedoriți, din care zeci de mii -unii și cu handicapuri severe- au fost abandonați prin orfelinate și nesalvați de niciun creștin din ăsta cu curul plin de lacrimi, ca voi? Cât de ignorant sau de ticălos să fii să te faci că uiți de lagărul de exterminare de la Cighid???

Cum să te faci că uiți ramificațiile cumplite pe care un cancer de lege ca 770/1966 le-a declanșat, asemeni unor metastaze la distanță -cazurile femeilor cu sarcini cu probleme, care chiar își doreau copiii și se luptau să-i păstreze până nu se mai putea și multe dintre ele ajungeau să moară în chinuri pentru că medicii se temeau de pușcărie și nu făceau nimic să salveze măcar viața mamei? Cum?

Ați călcat vreodată în vreun orfelinat? Sau măcar în vreo baracă de zece metri pătrați în care trăiesc șapte (ȘAPTE!) copii desculți, dezbrăcați, înfometați și fără niciun viitor, crescuți de părinți șomeri și alcoolici? Ați cunoscut îndeaproape un copil cu deficiențe genetice, știți ce înseamnă asta, știți că după ce acești copii rămân fără părinți -în caz că i-au avut vreodată- sunt condamnați la o viață mai cruntă decât orice moarte?

S-au investit miliarde în descoperiri și invenții medicale, gen echograf, teste genetice, pentru ce? S-o ardeți voi acum „cum vrea Dumnezeu”?! Păi atunci, când nașteți prunci, ce atâtea cezariene, nașteți natural, ce dacă e pruncul prea mare sau vine cu picioarele înainte și vă omoară pe amândoi? Iar voi, domnilor, când faceți vreo febră, stați și muriți de ea, nu mai luați antibiotic, că nu-i lăsat de Dumnezeu și mai și ucide bacteriile, forme de viață și ele, nu? Și dacă faceți vreun cancer nu mai fugiți la chimioterapii, așteptați să crăpați în chinuri, c-așa a lăsat Dumnezeu. Dacă tot halucinăm, să halucinăm până la capăt.

Să ne revenim, însă.

Autoservire

Nu interzice nimeni aducerea de copii pe lume, oricum ar fi ei, atâta vreme cât sunt doriți. Cu ce drept și câtă beznă și răutate să ai în cap și în suflet, să-ți doresti să hotărăști pentru altul ceva atât de intim și cu implicații atât de catastrofale pe termen lung? Fiecare femeie, fiecare familie, trebuie să hotărască pentru ea când e pregătită să aducă un copil pe lume, sau dacă poate duce crucea unui copil cu probleme -și nu e vorba aici doar despre crucea dusă de familie, cât mai ales despre crucea acelui copil când, chiar ajuns adult, rămâne singur. Cum să hotărască oricine altcineva așa ceva, cum?!

Nu v-am auzit pe niciunul din ăștia din cale-afară de viață apărători, pledând pentru educație sexuală, pentru eradicarea sărăciei, pentru ajutarea sărmanilor, pentru adopția unui copil. Mișcarea pro-life (în ciuda numelui atât de uman) este una dintre cele mai inumane și mai descreierate din câte există. S-a ajuns până într-acolo să ceară interzicerea avortului și în cazul violurilor și incesturilor. Demență.

Drepturile fundamentale sunt, dincolo de orice altceva, despre dreptul fiecăruia de a alege pentru sine. În niciun caz despre dreptul mulțimilor de a hotărî pentru un individ când e pregătit să aducă pe lume copii.

Eu sunt un decrețel. Din fericire unul născut și crescut într-o familie frumoasă, de oameni buni, oameni care însă și-au sacrificat orice alt sens al vieții, în afară de mine -mai ales mama, care după divorț a rămas singură până-n ziua de azi. Toata viața a trudit pentru mine, n-a avut niciodată o vacanță, nici măcar una. Nu, nu s-a plâns niciodată, poate nici nu știe ce a pierdut, că n-a apucat să aibă prea multe elemente de comparație –a devenit mamă la 20 de ani, când viața ei ar fi trebuit să înceapă. Dar întreaga ei existență, lipsită de orice răsfăț personal, m-a îndurerat mereu.

Așa că mă iertați subiectul acesta îmi strepezește toate celulele și că-mi vine să vă dau pe toți cu capul de pereți când vă aud cu câtă lejeritate pledați pentru îngrădiri de drepturi atât de intime.

Vedeți-vă de viețile voastre, faceți câți copii doriți, faceți sex de câte ori doriți, fiți abstinenți toată viața dacă așa doriți.

Numai nu mai filosofați despre dreptul la viață când asta încalcă dreptul la viață al altora, și nu mai scuipați cu studii despre “de când o viață e viață, când o celulă e o persoană, când o persoană nu mai poate decide pentru ea” și alte labe periculoase care au bântuit deja mințile unor dictatori psihopați cu care sigur nu v-ați dori să fiți comparați, si care au adus în lume atâta nenorocită de suferință ireparabilă.

Nu vă mai jucați de-a croitorii destinelor altora, că până și Dumnezeu ne-a lăsat liberul arbitru.

Este absolut inadmisibil să mai dezbateți așa ceva astăzi.

P.S. O doamnă comenta undeva că și un conglomerat de celule vii este viață“.

Doamnă, „un conglomerat de celule vii” e și o tumoră malignă.

E drept, conglomeratele despre care vorbiți nu te omoară, dar, iată, pot da naștere uneori unor oameni maligni -altfel, la fel de urâți și de periculoși pentru societatea umană, precum o tumoră pentru organismul uman. 

P.P.S. Pentru aducere aminte, sau, în cazul celor prea tineri, pentru învățarea unei file de istorie care, din păcate,  nu se predă în manulalele de istorie.

http://ro.nccmn.wikia.com/wiki/Decretul_anti-avort_al_lui_Ceau%C5%9Fescu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s